Heb je vragen?

We denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact op, of laat ons jou bellen!

Email Marketing

Bouw relaties, stimuleer acties

Het #1 marketingkanaal 

Anno 2024 is email nog steeds het meest effectieve en goedkoopste marketingkanaal dat er is. Men zegt niet voor niets dat ”the money is in the list”, als je iemand zijn of haar emailadres hebt, heb je goud in handen. Dat betekent niet dat je voortaan iemand maar kan geen spammen. Email marketing draait om relevante content sturen op het juiste moment. Met de toevoeging van personalisatie en marketing automation, bouw je effectieve online funnels die rendement opleveren.  

Handmatig of automatisch 

Verstuur een nieuwsbrief rondom een Kerstactie, of maak gebruik van krachtige geautomatiseerde flows om omzet, betrokkenheid en loyaliteit te vergroten onder je klanten. Of gebruik email marketing om leads op te warmen richting hun eerste conversie. Creëer de meest spectaculaire designs of hoe het tot de kern met enkel krachtige storytelling. Email marketing kan alles zijn wat je maar wil, het ligt er maar net aan welk doel je nastreeft. 

Email marketing in de recruitment 

Leads op de hoogte houden van actuele vacatures of opwarmen richting een sollicitatie, met email marketing houd je ze betrokken bij je bedrijf. Niet bij iedere sollicitant is het direct raak, houd hem daarom op de hoogte wat er bij jullie uitzendbureau gebeurt en bied relevante content die bijdragen aan zijn keuze richting de juiste job.  

Starten met email marketing? 

Goed idee! Neem geheel vrijblijvend contact op. Samen met jou bekijken we hoe email marketing vorm gaan geven voor je bedrijf. 

Meld je nu aan voor een gratis marketing strategie sessie
en maak kans op indoor skydiven voor 2 personen!