Apics Flexjobs

Jobboard Marketing & Google Ads

Apics Flexjobs is een uitzendbureau voor logistiek personeel in de Randstad. Hun doel is om dagelijks optimale matches te realiseren tussen kandidaten en opdrachtgevers. Dankzij jarenlange ervaring in het uitzenden binnen de logistieke sector begrijpt Apics Flexjobs precies wat klanten en kandidaten nodig hebben, waardoor zij op de meest effectieve manier ondersteuning kunnen bieden.

Hoe is de samenwerking begonnen?

Apics streeft ernaar alle processen zo efficiënt mogelijk in te richten, zodat ze kunnen schitteren in waar ze goed in zijn. Online Results werd ingeschakeld om hun jobboard marketing naar een hoger level te tillen. 

Mike, Operationeel Coördinator binnen Apics Flexjobs, deelt zijn inzichten over hun samenwerking met Online Results.  

Voor Apics Flexjobs is persoonlijke aandacht niet alleen een kernwaarde richting hun eigen klanten, maar ook naar externe partners. Dat is waarom de keuze viel op Online Results, waarbij regelmatige contactmomenten en een gerust gevoel hand in hand gaan. “Wij kunnen met een gerust hart dingen bij Online Results neerleggen, wetende dat zij met onze wensen zorgen voor de laagst mogelijke CPA. Dankzij de samenwerking met Online Results, kunnen wij optimaal resultaat behalen” vertelt Mike. 

Online Results heeft met hun inzet de CPA-kosten van Apics Flexjobs maar liefst vier keer verlaagd, wat heeft geleid tot doelmatiger budgetgebruik. 

Wat Apics Flexjobs over onze samenwerking te zeggen heeft:

“De samenwerking met Online Results is simpelweg uitstekend” geeft Mike aan. Apics hecht waarde aan duurzame partnerschappen en streeft naar gezamenlijke groei met haar partners. “Apics en Online Results delen gelijke kernwaarden; persoonlijke aandacht en open communicatie staan centraal. We delen dezelfde humor en bedrijfscultuur, en zetten ons gezamenlijk in om te groeien en onze gestelde doelen te bereiken.” 

“Aan andere bedrijven die overwegen om met Online Results samen te werken, zou ik zeggen: ik beveel Online Results van harte aan, omdat ze buitengewoon goed zijn in wat ze doen. Online Results zet nét dat stapje extra, een voorbeeld is dat ze pasgeleden een kratje bier kwamen brengen toen ze toevallig bij ons kantoor in de buurt waren. Dat zijn natuurlijk mooie dingen.” 

Echt maatwerk: de aanpak van Online Results

Hoe wij omgaan met een klantvraag? Ons antwoord is simpel: maatwerk. We beginnen op strategisch niveau met het bepalen van het doel, de benodigde stappen en de middelen die we kunnen inzetten. Dit vormt de basis voor ons plan, ook wel de 'Roadmap to Success' genoemd. Bij Apics Flexjobs lag de nadruk op Jobboard Marketing en het gebruik van Google Ads voor zowel naamsbekendheid als conversie. Na een eerste evaluatie van de resultaten, bepalen we samen met de klant de logische vervolgstappen. Onze aanpak draait om maatwerk en nauw persoonlijk contact met de klant.

Dankzij de doelgerichte inzet van jobboards en Google Ads-campagnes hebben we waardevolle resultaten behaald. We hebben inzichten verkregen die ons in staat stellen om nieuwe campagnes optimaal vorm te geven voor het beste resultaat. Voor en samen met Apics Flexjobs hebben we het volgende bereikt:

Met onze strategische aanpak hebben we het vacatureaanbod op zorgvuldig geselecteerde jobboards geplaatst en verschillende zoekwoorden gebruikt in onze Google Ads-campagnes. Hierdoor hebben we niet alleen een breed publiek bereikt, maar ook relevante kandidaten aangetrokken die perfect passen bij de behoeften van Apics Flexjobs.

Deze gerichte benadering heeft geresulteerd in een indrukwekkend lage CPA, welke zelfs onze doelen heeft overtroffen. Dit succes is te danken aan onze nauwgezette monitoring en optimalisatie van de campagnes, waarbij we constant hebben gestreefd naar een beter rendement voor Apics Flexjobs.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van jobboard marketing en jouw wervingsinspanningen naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact op met Online Results en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We denken graag mee in de online mogelijkheden van jouw business. Neem contact met ons op en plan een vrijblijvend gesprek in.

Meld je nu aan voor een gratis marketing strategie sessie
en maak kans op indoor skydiven voor 2 personen!