Heb je vragen?

We denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact op, of laat ons jou bellen!

Social Media

Experts in Meta en LinkedIn

Zijn waar je doelgroep is

Wist je dat veel kandidaten binnenkomen via social mediakanalen? Een overgrote deel van jouw doelgroep zit dagelijks op bijvoorbeeld Instagram, Facebook en LinkedIn. Als je hier regelmatig interessante berichten post maak je jezelf interessant voor jouw specifieke doelgroep. Door te reageren op hun reacties leg je zeer makkelijk contact. Maar met gericht te adverteren op social media trek je geïnteresseerden nog sneller aan!

Haal je doelgroep naar je toe

Bij online marketing is het belangrijk om op dezelfde plek te zijn als jouw doelgroep, en die bevindt zich niet op één plek op internet. Je kent vast de advertenties wel die je ziet verschijnen als je op Meta of LinkedIn zit, die slaan in op jouw interesses. Zet dit kunstje om voor je openstaande vacatures en je haalt je doelgroep naar je toe. Je kan ze direct naar de website sturen of laten aanmelden via leadsformulieren. 

Campagnes voor jouw doelgroep

Wij kennen je doelgroep en weten hoe we die het beste kunnen bereiken. Daarom zetten we in wat werkt, en het beste kwaliteit realiseert. 

  • Geschikt voor alle vacatures 
  • Geheel afgestemd op jouw doelgroep en wervingsbehoefte 
  • Slimme inzet van kanalen en budget 

Onze social media experts inzetten?

Goed idee! Neem geheel vrijblijvend contact op. Samen met jou bekijken we hoe je social media kunt inzetten voor je bedrijf.

Case voorbeelden

No data was found

Meld je nu aan voor een gratis marketing strategie sessie
en maak kans op indoor skydiven voor 2 personen!