Online Results visie:

Schaalbaar meer resultaat uit jouw online marketing

Bij Online Results sta jij als klant centraal. Samen zorgen we voor een boost in jouw resultaten. Hierbij staat schaalbaarheid en transparantie centraal. Wij werken aan jouw online groei met volledige inzage in onze werkzaamheden en zonder complexe contracten. Afgestemd op jouw behoeftes en budgetten gaan we aan de slag met een Roadmap To Succes om doelgericht aan de slag te gaan met jouw online marketing groei.

Schaalbaar

Schaalbaarheid staat bij ons centraal. Op elk moment heb jij de mogelijkheid om in het aantal uren of het budgetten op-of af te schalen. En mocht je niet tevreden zijn? Dan is de samenwerking maandelijks opzegbaar. Zo zetten wij ons flexibel en gericht in voor jouw business.

Resultaatgericht

Wij zorgen voor een maximaal rendement voor jouw budget. Samen stellen we een Roadmap To Succes op waarin we alle doelstellingen en marketingactiviteiten vastleggen. En doordat we enkel werken met vakspecialisten, in plaats van allround marketeers, weten we altijd voor jou het maximale rendement te behalen.

Denken in kansen

Samen kijken we naar mogelijkheden om online prestaties te verbeteren. Kevin van Gerde, mede-oprichter van Online Results, is ook eigenaar van SLD (Scherpe Lease Deal). Voor dit bedrijf testen wij de nieuwste ontwikkelingen binnen online marketing uit. Krijgen we het gewenste resultaat? Dan leggen we deze nieuwe kansen voor bij onze klanten om nog meer te kunnen halen uit jouw online marketing. Zo gaan we voor nieuwe mogelijkheden waarvan we weten dat ze echt werken.

Onze expertises

De specialisten van Online Results kunnen je volledig ondersteunen op online marketing gebied. En jij kan alles real-time bijhouden in een gepersonaliseerd dashboard. Zo kunnen we je ondersteunen op gebied van:

De specialisten van Online Results kunnen je volledig ondersteunen op online marketing gebied. En jij kan alles real-time bijhouden in een gepersonaliseerd dashboard.

Jobboard marketing

Jouw vacatures zichtbaar bij de juiste doelgroep.

Social Media

Wordt zichtbaar op de juiste netwerken.

Google Ads

Speel in op zoekwoorden en haal klanten naar je online advertentie.

Email marketing

Bereik, betrek en stimuleer je doelgroep via de mail.

Display Marketing

Maak online reclame met video’s, tekstadvertenties en banners.

Content Marketing

Compacte teksten met een krachtige boodschap.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Goede teksten, linking en website techniek.

Een greep uit onze klanten

Aan de slag met jouw online marketing strategie?

We denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact op, of laat ons jou bellen!

Meld je nu aan voor een gratis marketing strategie sessie
en maak kans op indoor skydiven voor 2 personen!