Heb je vragen?

We denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact op, of laat ons jou bellen!

Display Marketing

Zichtbaar op .nl, .com, .overal

Wat is display?

Stel je voor je bent opzoek naar werk op verschillende jobboards en je switch naar nu.nl voor het recente nieuws en boom, jouw uitzendbureau overal. Met display Marketing kan je op een gerichte manier je naamsbekendheid vergroten op de websites naar keuze.  

Anders dan de rest

Display marketing is uniek door de vele manieren van het te kunnen adverteren. Van interesses en online gedrag tot specifieke locaties. Met al deze manieren kan jij een doelgroep bereiken die interessant is voor jou behoefte. Met display trek je dus de aandacht door middel van je banners op websites. Deze banners kun je zelf aanleveren of door ons laten opmaken Statisch of geanimeerd. 

Maak van een bezoeker een sollicitant

Nadat een geïnteresseerde uit je doelgroep je banner een paar keer heeft gezien, komt hij terecht op je website. Hier is het van belang dat wat hij in de banner zag, gelijk is aan de landingspagina. We ondersteunen je ook in dit deel van het sollicitatie proces, in wat je moet wijzigen of toevoegen om zoveel mogelijk uit je display campagne te halen. 

Aan de slag met Display Marketing?

Goed idee! Neem geheel vrijblijvend contact op. Samen met jou bekijken we hoe je display marketing kunt inzetten voor je uitzendbureau. 

Meld je nu aan voor een gratis marketing strategie sessie
en maak kans op indoor skydiven voor 2 personen!