Heb je vragen?

We denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact op, of laat ons jou bellen!

Display Marketing

Adverteer op populaire websites

Jouw advertentie op een banner

Jouw advertie op Nu.nl, Autoweek.nl of FD.nl? Dat doe je met Display Marketing, een zeer gerichte manier om je naamsbekendheid te creëren of een tijdelijke actie te promoten. Stel, je handelt in autobanden en biedt een tijdelijke kortingsactie aan, dan kun je bijvoorbeeld adverteren op Autotrack.nl of Gaspedaal.nl. Je hebt de keuze uit verschillende maten en soorten banners.

Wat laat je zien?

Adverteren op een banner is vergelijkbaar met een billboard. Je hebt maar een split second om aandacht te trekken. Dus wat ga je laten zien? De focus ligt doorgaans niet op directe sales, maar op awareness creëren. Toon je filiaal in de buurt van de bezoeker of je unique selling points (usp’s). Je kunt zelf bannermateriaal aanleveren of door ons laten opmaken, zowel statisch als geanimeerd.

Maak van een bezoeker een klant

Nadat een geïnteresseerde uit je doelgroep je banner een paar keer heeft gezien, komt hij terecht op je website. Hier is het van belang dat wat hij in de banner zag, terugkomt in de rest van je website. We ondersteunen je ook in dit deel van het verkoopproces, in wat je moet wijzigen of toevoegen om zoveel mogelijk uit je display campagne te halen.

Aan de slag met Display Marketing?

Goed idee! Neem geheel vrijblijvend contact op. Samen met jou bekijken we hoe je display marketing kunt inzetten voor je bedrijf.