Heb je vragen?

We denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact op, of laat ons jou bellen!

Content Marketing

Spreek je doelgroep aan met relevante content

Content is king

Content is king. Misschien heb je deze uitspraak weleens gehoord, oorspronkelijk de titel van een essay dat Bill Gates ooit publiceerde. Content is de baas of op zijn minst heel belangrijk. Zonder content heeft SEO bijvoorbeeld geen kans. Content is een ruim begrip en slaat niet alleen op tekst, maar bijvoorbeeld ook op afbeeldingen, video of audio. Het uiteindelijke doel van content marketing is bezoekers aanzetten tot winstgevende acties.

Spreek je doelgroep aan

Met content marketing spreek je een duidelijk afgebakende doelgroep aan. Hoe doe je dat? Weten wie je doelgroep is en wat ze zoeken en dat vertalen naar relevante content. Goede content gaat om emotie, het overbrengen van een gevoel. Je klanten willen het gevoel hebben dat ze met mensen te maken hebben. Content marketing wordt overigens niet alleen ingezet voor webteksten, maar bijvoorbeeld ook voor social media posts.

Is schrijven jouw ding?

Wel dat van onze copywriters. Een ervaren copywriter komt snel tot de kern van jouw bedrijf en vertaalt dit naar krachtige content. Elke branche vraagt weer om een andere tone of voice. De manier waarop je communiceert met je doelgroep maakt jouw organisatie uniek en herkenbaar. Het is nogal een verschil of je een kapsalon of advocatenkantoor runt. Content marketing is zowel inzetbaar voor online als offline media.

Content marketing inzetten voor jouw bedrijf?

Goed plan! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.