Heb je vragen?

We denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact op, of laat ons jou bellen!

Google Ads

Vinden en gevonden worden

Realiseren van sollicitanten via Google Adwords

Voor uitzendbureau’s opent Google Ads de deur naar geavanceerde campagnesoorten, zoals Google-search en Performance Max. Je vacature-advertenties worden geoptimaliseerd over het Google-netwerk, waaronder Search, Display, YouTube en meer. Dit betekent dat werkzoekenden op diverse online platforms bereikt worden met boeiende content. Dit kan op awareness en/of conversie gericht.

Campagne opties

Voor uitzendbureau’s vergroot Google Display de exposure van de vacature-advertenties door ze te tonen op relevante websites. Beeldmateriaal en aantrekkelijke teksten kunnen de aandacht trekken van werkzoekenden en hen aanmoedigen om verder te klikken.

Google Search-campagnes focussen op het direct bereiken van werkzoekenden die actief zoeken naar vacatures. Door relevant te zijn aan specifieke zoekwoorden, kunnen vacature-advertenties opduiken op de zoekresultatenpagina’s van Google, waardoor werkzoekenden snel toegang krijgen tot jou relevante banen.

Performance Max-campagnes voor uitzenders breiden de zichtbaarheid uit over diverse Google-platforms. Deze campagnesoort optimaliseert automatisch de prestaties op zoek, display, YouTube en meer. Hierdoor kunnen vacature-advertenties effectief worden gepresenteerd aan een breed scala van werkzoekenden.

Meld je nu aan voor een gratis marketing strategie sessie
en maak kans op indoor skydiven voor 2 personen!