Invite Jobs

Jobboard marketing & Google Ads

Invite Jobs is een uitzendorganisatie die actief is in het zuiden van Nederland, met de focus op Midden- en Noord-Limburg. Invite onderscheidt zich door de nadruk te leggen op lokale aanwezigheid. Met momenteel maar liefst 8 vestigingen in een relatief klein gebied, en een groeiende aanwezigheid die voortdurend uitbreidt, is het voor hen vooral belangrijk dat zowel uitzendkrachten als klanten als het ware op de fiets hun vestigingen kunnen bereiken. Persoonlijke aandacht en kennis van wat er speelt in de lokale markt staan hierbij centraal.

Hoe is de samenwerking begonnen?

“Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er meer instroom van sollicitanten komt?” was de belangrijkste vraag waarmee Invite Jobs Online Results benaderde.

Marketing Manager Tren Braat van Invite Jobs deelt zijn perspectief op hun samenwerking met Online Results.

Het vraagstuk van Invite Jobs heeft zich vertaald in een effectieve jobboard marketingstrategie waarbij inmiddels de focus  is verschoven van kwantiteit naar kwaliteit, met als doel zo relevant mogelijke kandidaten aan te trekken.

“Wij vinden het belangrijk om niet alleen te focussen op de laagste CPA, of het binnenhalen van een groot aantal sollicitanten, wij willen ons vooral bezig houden met de kwaliteit van onze sollicitanten. Online Results helpt ons daarbij middels effectieve strategieën op het gebied van jobboard marketing, waarbij inzicht verkregen wordt in de Candidate Journey en strategisch wordt bepaald welke vacatures op welke platformen onder de aandacht gebracht moeten worden”, vertelt Tren. Gerichte campagnes hebben gezorgd voor een grotere en continue instroom van kandidaten en budgetten worden zo efficiënt mogelijk ingezet met het beste resultaat.

Wat Invite Jobs over onze samenwerking te zeggen heeft:

De keuze voor Online Results is gebaseerd op flexibiliteit, “als ik tegen dingen aanloop of vraag of Online Results ergens in wil meedenken, dan is die ruimte er altijd” vertelt Tren. “Dankzij regelmatige contactmomenten hebben we een goed inzicht in de resultaten, waardoor we voortdurend kunnen verbeteren. Dit is één van onze kernwaarden die ook bij Online Results leeft, dus in die zin zijn we een mooie match.”

Online Results heeft aanzienlijke successen geboekt voor Invite Jobs, waaronder het halveren van de CPA. Daarnaast heeft Invite Jobs, in samenwerking met Online Results en dankzij hun adviezen en inzichten, de vacatures aanzienlijk verbeterd.

“Voor ons fungeert Online Results als een verlengstuk van ons eigen bedrijf en niet zozeer als een afstandelijke externe partij. Er is een zeer open en transparante communicatie van beide kanten, op een informele manier” geeft Tren aan.

“Voor andere bedrijven die overwegen om met Online Results samen te werken, zou ik zeggen dat het een prettige ervaring is. De informele samenwerking, de mogelijkheid om te sparren, de focus op verbetering en de wederzijdse toewijding aan het behalen van doelen maken de samenwerking zeer waardevol”.

 

Echt maatwerk: de aanpak van Online Results

Wanneer een klant ons benadert met een vraag, stellen we ons ten volle in op hun behoeften en doelstellingen. We beginnen op strategisch niveau door het vaststellen van het doel, het identificeren van de benodigde stappen en het selecteren van de juiste middelen die we kunnen inzetten. Dit vormt de kern van ons plan, dat we ook wel de 'Roadmap to Success' noemen.

Bij Invite Jobs lag de focus op de inzet van Social Media Marketing (advertenties Facebook en Instagram), samen met Jobboard Marketing en het gebruik van Google Ads voor zowel naamsbekendheid als conversie. Na een grondige evaluatie van de resultaten, bespreken we samen met de klant de volgende logische stappen. Onze aanpak draait om maatwerk en nauw persoonlijk contact met de klant.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van jobboard marketing en jouw wervingsinspanningen naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact op met Online Results en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

 

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We denken graag mee in de online mogelijkheden van jouw business. Neem contact met ons op en plan een vrijblijvend gesprek in.

Meld je nu aan voor een gratis marketing strategie sessie
en maak kans op indoor skydiven voor 2 personen!