Trixxo

Jobboard marketing, Social Media marketing & Google Ads

Trixxo, met diverse labels en 17 vestigingen verspreid door Nederland, is een veelzijdige organisatie die verder gaat dan de traditionele uitzenddiensten. Naast het traditionele uitzenden, houdt Trixxo zich bezig met de bemiddeling van arbeidsmigranten en ZZP’ers. Wat Trixxo uniek maakt, is hun sterke lokale aanwezigheid. Hierdoor kunnen ze zich onderscheiden door dat extra stapje te zetten voor zowel uitzendkrachten als klanten.

Hoe is de samenwerking begonnen?

Het aantal sollicitanten verhogen en tijd besparen voor Trixxo zodat zij efficiënter kunnen werken; dat was de vraag waarmee Trixxo bij Online Results aanklopte.

Cindy, Manager ICT en Facility binnen Trixxo, deelt haar inzichten over hun samenwerking met Online Results.

“Jobboard marketing is complex en tijdrovend. Wij hebben ooit een tijdje geprobeerd om het hele proces wat betreft budgettering, contact met jobboards en het opzetten van campagnes zelf uit te voeren, maar we ontdekten al snel dat dat niet werkte en niet het gewenste resultaat opleverde” vertelt Cindy. Toen ze op zoek gingen naar een oplossing, kwam Trixxo in contact met Online Results.

Trixxo koos voor de samenwerking met Online Results vanwege de directe aanpak en korte lijnen. “Als er iets is, dan kijkt Online Results niet naar wat er niet mogelijk is, maar wat er wel mogelijk is en dan wordt er snel geschakeld” geeft Cindy aan.

Wat Trixxo over onze samenwerking te zeggen heeft:

“De inzet van Online Results heeft voor ons fantastische resultaten opgeleverd. Sinds onze samenwerking is het aantal sollicitanten ruim verviervoudigd, zonder dat we daar extra kosten voor hebben moeten maken. Wanneer er campagnes worden opgezet dan zien we eigenlijk vrijwel meteen effect” vertelt Cindy. “Naast dat het IT-stukje qua jobboard marketing klopt, heeft Online Results ons ook handvaten geboden op het gebied van vacatureteksten schrijven, waarvan wij de positieve effecten in onze resultaten zien.”

Trixxo omschrijft de samenwerking met Online Results als prettig vanwege het meedenkende karakter en snelle respons op hun behoeften. “Online Results werkt concreet met ons toe naar de doelen die wij hebben”.

“Voor andere bedrijven die overwegen om met Online Results samen te werken, zou ik zeggen: gewoon doen, want het bespaart je enorm veel tijd. De samenwerking heeft ons enorm veel gebracht, zelfs meer dan dat we ooit verwacht hadden”

Echt maatwerk: de aanpak van Online Results

Wanneer een klant ons benadert met een vraag, stellen we ons ten volle in op hun behoeften en doelstellingen. We beginnen op strategisch niveau door het vaststellen van het doel, het identificeren van de benodigde stappen en het selecteren van de juiste middelen die we kunnen inzetten. Dit vormt de kern van ons plan, dat we ook wel de 'Roadmap to Success' noemen.

Bij Trixxo lag de focus op de inzet van Social Media Marketing (advertenties Facebook en Instagram), samen met Jobboard Marketing en het gebruik van Google Ads voor zowel naamsbekendheid als conversie. Na een grondige evaluatie van de resultaten, bespreken we samen met de klant de volgende logische stappen. Onze aanpak draait om maatwerk en nauw persoonlijk contact met de klant.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van jobboard marketing en jouw wervingsinspanningen naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact op met Online Results en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

 

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We denken graag mee in de online mogelijkheden van jouw business. Neem contact met ons op en plan een vrijblijvend gesprek in.

Meld je nu aan voor een gratis marketing strategie sessie
en maak kans op indoor skydiven voor 2 personen!